Какво облекло да изберем ако ни предстои вечеря и посещение на луксозен и скъп ресторант

Отивайки в ресторант, всяка жена иска да впечатли събеседника си. Как да изберем подходящо облекло? Облекло трябва да бъде както удобно, така и модерно. Важното е поводът на тържеството и какво е времето. Какво трябва облече една жена в ресторант, за да се чувства комфортно и красиво? Ще подчертаем някои по-важни правила.

Какво да облека за вечеря в ресторант?

В миналото различни празници се празнуваха главно в домашната атмосфера. Днес хората често посещават ресторанти, когато искат да отпразнуват нещо или да видят приятелите си. Това вече се превърна в навик при,който всеки път изпитваме радостни чувства, когато излизаме, усещайки атмосферата на празника.

Планирайки посещението в ресторант, младите момичета прекарват часове, въртейки се в огледалото, опитвайки различни дрехи, обувки и аксесоари.Заради огромният брой опции не е лесно да изберете с какво да отидете на ресторант ако сте жена на около 30 години. Вземете предвид следните правила:

1 .Какъв е дрес кодът в рестранта

вечерна рокля за ресторант

В някои ресторанти не допускат посетители с дънки. Няма значение дали евтини или на известна марка.В някои ресторанти пък е забранено да идвате облечена в твърде откровена рокля. Има места, на които дамата може да отиде, само ако е облечена с дълга вечерна рокля. Преди да отидете на ресторант, трябва да разберете какъв дрес код важи в този ресторант. Това ще помогне да разберете коя рокля е най-подходяща за да отидете на ресторант.

2 .Какъв е статуса и класа на ресторанта?

Можете да изберете тоалет, като се съсредоточите върху класа на ресторанта. В ресторантите за бързо хранене няма изисквания към дрехите на посетителите; можете да дойдете тук в най-обикновени дрехи. Освен това в заведение за бързо хранене във вечерна рокля ще изглеждате странно ... Ако нивото на ресторанта е средно, тогава може да присъства малко изтънченост в дрехите. Например, можете да носите бизнес костюм или официална рокля, но не повече. А за първокласно заведение трябва да изберете по-луксозни дрехи.

3 .Съобразете се с времето в годината

Изборът на цвят на дрехите зависи от сезона. През лятото можете да си позволите леко облекло в пастелен цвят, изработено от тънка тъкан, но през зимата не трябва да се обличате така. Какво ще отива жена в ресторант през зимата? За студения сезон е подходяща рокля, изработена от плътен материал от сочен или тъмен нюанс. Независимо от годината, дамите трябва да имат чорапи или чорапогащи на краката. Според дрес-кода на ресторанта, дамата не трябва да има голи крака.

Какво трябва да облече една жена за ресторант през зимата, когато настинката дебне отвсякъде, но все пак иска да направи невероятно впечатление? Препоръчва се да разберете дали ресторанта има стая, в която можете да се преоблечете. Не е необходимо да парадирате в студа по улицата в открита вечерна рокля, стигайки до заведението. Можете да се преоблечете в зашеметяващо облекло в гардеробната на ресторанта.

4 .През кое време на денонощието ще посещаваме ресторанта

Често хората закусват или обядват през деня в ресторантите. Трябва да спазвате това правило: в ранните часове на деня облеклото на посетителите трябва да бъде скромно. Появата на закуска във вечерна рокля е много неуместно. Ако не сте прекарали вечерта в домашна обстановка а сте отишли на ресторант,тогава може да изберете шикозна рокля, но сутрин и следобед трябва да се обличате за ресторант в спокоен и сдържан комплект или костюм.

...допълнителни препоръки

* На първо място, облеклото трябва да бъде удобно. Ако дрехите или обувките са тесни, вечерта ще бъде съсипана.

* Роклите и полите не трябва да са твърде къси.

* Спортното облекло в ресторанта е неподходящо. По-добре е да изоставите тези ежедневни тоалети.

* Подберете правилно цветовете. Нюансите трябва да са подходящи един за друг, а още по-добре да предпочитате тоалет от един и същи цвят.

* Бъдете внимателни с черен цвят - такава визия без ярки акценти има траурни нотки.

* Роклята не трябва да бъде прекалено отворена.

Топ най-добри визия подходящи за посещение в ресторант

Трябва правилно да изберете тоалета за всеки конкретен случай. Форматът на тържеството е важен за създаването на визията. Дрехи, подходящи за бизнес среща, не са подходящи за романтична вечеря.

Бизнес събитие в ресторант

облекло за бизнес вечеря в ресторант

В днешно време хората често идват в ресторант, за да обсъждат бизнеса. Външният вид не трябва да бъде прекалено претенциозен нито пък прекалено секси. Трябва да изберете бизнес дрехи за такова събитие. Перфектна за бизнес среща: обикновена рокля с калъф с дължина до коляното, пола с молив, блуза от деним, както и класически жилетка или яке. Интересно облекло за неформална среща е елегантен гащеризон. Това е, с което жената може да отиде в ресторант, ако ходи на бизнес събитие или среща.

Обърнете внимание на панталоните. Такива стилни дрехи вече са на мода. В този тоалет ще бъдете неустоими, а също и ще впечатлите онези около вас, които са уверени в своите способности. Изберете класически цветове (например тъмносиньо или черно), наситените нюанси (лилаво, червено и т.н.) също са подходящи за бизнес среща. В този случай яркият вечерен грим е подходящ. Прическата също трябва да се различава от строгият офис стайлинг. Красивата коса може да се разтвори. Носете топ, вместо риза под якето.

Отворените обувки не са подходящи за бизнес среща, трябва да изберете класически обувки с токчета. Стилни ботуши до глезени са подходящи, ако събитието се провежда в студения сезон. В такива обувки можете да отидете в ресторант. Не бива да има много бижута. Например, верижка от сребро или злато, плюс обеци, е подходяща за такава визия. Изберете чанта в бизнес стил плюс папка или таблет.

Облекло за среща с приятели в ресторант

облекло за ресторант на среща с приятели

Ако отивате в ресторант с приятели, има значение по кое време на деня се провежда срещата ви. Какво да облека за ресторанта? Една жена трябва да може да избере коктейлна рокля с нов облик, ако срещата се провежда вечер. Облечете се по-ежедневно за следобедни събирания с приятели. Просторните панталони тип шалвар и обемният пуловер с голям размер могат да се нарекат подходящи.

Ако ще празнувате юбилеен празник в ресторант

облекло за юбилей

Коктейлна рокля е чудесен избор за парти за рожден ден в ресторант! Ако героят на деня е възрастен, трябва да изберете рокля в спокоен нюанс и в класически стил. Ако е рожден ден на приятел, тогава жената може да отиде в ресторант в ярък къс костюм, украсен с пайети например. За празненства в ресторанта по случай годишнината такива дрехи са перфектни.

Облекло за банкет

облекло за рожден ден в ресторант

Днес мнозина празнуват рождени дни в ресторант. В такива заведения също така често се провеждат различни фирмени събития и сватби. Ако ще присъствате на такова тържество, трябва да изберете визия в зависимост от естеството на събитието. От значение е и кое време на годината е.

На фирменото парти не трябва да се обличат прекалено къси рокли с големи деколтета или ушити от полупрозрачна тъкан. Как може една жена да се облече за банкет в ресторант? Изберете сдържани стилове и спокойни нюанси за гала вечеря.

Сватбеното облекло трябва да бъде избрано още по-внимателно, за да не засенчи булката с нейната красота. Бялото облекло на това събитие е забранено, освен ако, разбира се, вие сами не сте булка. Тъмните цветове също не са подходящи, гост в такава рокля на сватбата ще изглежда мрачен. Дрехите в пастелни цветове са най-подходящи за сватбено тържество. Печелившата опция е тоалет, състоящ се от дълга пола с връх. Подходящ е и комбинезон от течаща тъкан.

Облекло за романтична вечеря в ресторант

Романтична вечеря в ресторант

В какви дрехи трябва да ходи жена в ресторант, ако е поканена на среща? За романтична вечеря роклята е най-подходяща, това е най-женственото облекло. Такава дами винаги привличат вниманието на противоположния пол. Просто не избирайте прекалено изрязан стил, по-добре е да предпочитате дрехи, които само намекват за вашите достойнства, а не да ги излагате на показ. Искате да изглеждате очарователно по време на романтична вечеря, а не вулгарно

Цвета на дрехите е от голямо значение. Всеки знае, че всеки цвят предизвиква определена асоциация. Например, когато една дама се облича в червено, по този начин тя информира джентълмена за своята достъпност. Жълтото облекло ще подчертае активността и решителността на жената.

Облекло в сиво изглежда скучно на романтични срещи, то е по-подходящо е за официални поводи. Сините нюанси могат да ви превърнат в „снежна кралица“. Твърде ярки и твърде мрачни цветове също са неподходящи на вечеря с половинката ви.

Как трябва да бъде облечена една жена в ресторант в топлия сезон? В лятна вечер е за предпочитане леко облекло, украсено с ръбове или дантела. И накрая, ако не сте сигурни в избора си просто облечете една малка черна рокля. Тази класическа версия е подходяща за всеки повод. Роклята от черен цвят с аксесоари от златен нюанс изглежда особено изгодно. Тази комбинация се свързва с лукс, ще изглеждате като кралица. Тази визия е по-подходяща за зрели дами, младите момичета трябва да изберат нещо друго за себе си.

С какво да отиде облечена в ресторант една млада жена до 35 години?

Вечерно облекло

вечерно облекло за ресторант

Дълга вечерна рокля е незаменима на социално събитие или гала събитие и вечеря. За изключителни случаи е необходимо подходящо облекло. Важното е да използвате разума си правилно. Това не означава, че трябва да изберете рокля с пищно деколте или богато украсена - спазвайте чувство за пропорция. Облеклото може да бъде затворено, но да има елегантен стил.

Аксесоарите може да липсват, ако вечерната рокля е грандиозна. Малка елегантна чанта ще допълни образа. На главата трябва да има красива прическа, а на лицето - вечерен грим, подходящ за тази визия. Ежедневният грим е неподходящ в този случай.

С какво да отиде облечена в ресторант една жена около 40 години?

Жените в елегантна възраст също искат да изглеждат млади, стилни и модерни, когато отиват на ресторант. Важно е да изберете правилното облекло. От голямо значение е нюанса и стила на облеклото, от какъв материал е шит, избора на бижута и дамски обувки. Образът на жена над 40 години трябва да подчертае достойнствата и да скрие недостатъците на фигурата. Дамите трябва да носят дрехи, които няма да добавят възраст.

Как да изберем правилното облекло? Следните препоръки трябва да бъдат взети предвид:

Облеклото да съответства на повода. Дрехите трябва да съответстват на повода и дрес-кода на заведението.

Дължина.За дамите на възраст след 40 години допустимата дължина на облеклото е макси или миди.

Съсредоточете се върху предимствата на фигурата си. Ако една жена е с наднормено тегло, то можете да оставите раменете или ръцете си отворени. Или може би имате красива шия и деколте. Изберете някоя от силните черти на фигурата си и наблегнете на нея.

Дискретни цветове. Когато отидете на корпоративно събитие за новата година, забравете за натрапчивите цветове в дрехите. Не избирайте лилаво или червено. Обърнете внимание на светлите цветове (светло зелено, светло синьо или бежово). Черно или кафяво ще свърши работа.

Уместността на облеклото. Когато избирате тоалет, разберете какво е на мода сега. Това трябва да се направи, ако искате да изглеждате млади и модерни. Нуждае се от точност във всичко, не бързайте до крайности. По този въпрос умереността е много по-важна.

Бижута. За да отиде в ресторант, една жена трябва да избере правилните бижута. Тогава те благоприятно подчертават външния й вид. Но не трябва да има прекалено много аксесоари, тук е важно и чувството за пропорция.

Пет забрани при подбора на тоалети:

* Дрехи с качулка. Безформен тоалет може да добави няколко допълнителни години. Противно на общоприетото схващане обемните дрехи няма да могат да скрият недостатъците.

* Обемна торба. Такъв елемент от гардероба е по-скоро ежедневен. Голямата чанта ще направи визията твърде елементарна, а собственичката е по-възрастна.

* Някои модели с ниски обувки. Модели без токчета (балетни обувки и др.), Които носим по-често в ежедневието. Такива обувки не красят жена на елегантна възраст и не е необходимо да носите подобни обувки в ресторант.

* Прекалено младежки дрехи. Ако мислите, че по-младежките дрехи ще ви направят млади, грешите. Къси поли, плътно прилепнали неща, дълбоки деколтета - не са за жени над 40. Тези неща изглеждат странно на тях.

* Твърде много златни бижута. Не мислете, че голям брой златни аксесоари ще направят дамата стилна. Всеизвестен факт е, че златните бижута са най-подходящи за по-млади момичета. Но с какво трябва да отиде жена над 50 години в ресторанта? Само умереният брой аксесоари благоприятно подчертава външния вид, в противен случай визията се оказва безвкусна и възрастта ще бъде твърде забележима.

Някои модни образи, които ви предлагат с какво да отидете в ресторант ако сте жена на 50 години (снимка):

Малка черна рокля.

Този тоалет винаги е актуален. Черна коктейлна рокля ще изглежда добре на дама с всякакъв тен. Това е печеливш вариант, но трябва да изберете добър стил.

евтина черна рокля за ресторант

Рокля от кадифе

Облекло от кадифе също изглежда луксозно. Стилът всъщност няма значение. Кадифето е благородна материя, която ще направи дори и най-обикновената рокля изтънчена. Просто не носете кадифени аксесоари с обемни камъни или сложни обувки или пък чанти в същия стил. Кадифето ще изглежда страхотно със стилни метални декорации с матова текстура. Класическите лодки в тона на дрехи или бежов нюанс перфектно допълват визията.

кадифена луксозна рокля

Дрехи от гипюр.

Днес тоалетите с гипюр са отново на мода. Настоящите модели са облицовани. Изящна рокля от гипюр може да украси всяка жена. Това е самостоятелно облекло, което не се нуждае от допълнителни бижута. Тук правилно подбраните спокойни аксесоари ще бъдат подходящи. Например класически обувки, бежова чанта или сребърна висулка.

рокля от гипюр дантела

Жена на 50 години може да отиде в ресторанта в обикновена рокля с полуфабрикат силует с гипюрени ръкави и деколте. Тази визия е популярна при дамите в елегантна възраст. Гипюрните вложки са украсата на такава рокля; дамите не трябва да използват големи мъниста или колиета в тази визия.

Просторна златиста рокля.

Този стил перфектно крие излишното тегло. "Златният" материал не изисква аксесоари, тази рокля е красива сама по себе си. Ето още нещо, с което 50-годишна жена трябва да отиде в ресторант (снимка на тоалет, който ще я направи по-млада):

златиста рокля за ресторант

Блуза в комбинация с пола или панталон.

Зряла жена може да отиде в ресторант с пола през цялата година. Подобно облекло ще направи фигурата по-тънка и ще подчертае грациозните крака. Следвайте това правило: ако полата или панталона са обемни, горната част трябва да е стегната. И обратно. Черна пола тип молив или панталон с бяла блуза - този външен вид се счита за класика. Изберете например блуза с необичаен стил или надписи. Те ще добавят цветове и ярки декорации, за да създадат празнично настроение.

панталон подходящ за ресторант

Тайните, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно в ресторант

Как да изберем правилните аксесоари?

Важно е не само да изберете правилните дрехи за посещение на ресторанта. Една жена трябва да използва аксесоарите правилно. С помощта на тях можете да придадете на визията специално настроение. Дрехи без декорации изглеждат твърде обикновени, а свръхкупността от аксесоари прави визията смешена. Следващите препоръки ще ви кажат в кои бижута една жена трябва да отиде в ресторанта, за да създаде впечатление за стилна и ефектна дама.

Съответстващи бижута

Дамите трябва да се ръководят от собствения си вкус, също не забравяйте за чувството за пропорция. Когато присъствате на гала събитие в ресторанта, всяка жена може да си позволи обеци и изящно колие. Допълнителните аксесоари само ще претоварят визията. Например, ако на всички пръсти имате пръстени и добавите още една голяма гривна, тогава по този начин се подчертава само богатството, не повече. Това е лош вкус.

Когато отивате на романтична среща, вземете може да си сложите елегантна висулка. Всяка жена може да отиде на ресторант в черна коктейлна рокля, допълвайки я с перлени мъниста например. Превишенията по този въпрос не са добре дошли. Трябва да се помни, че най-добрата декорация на красота е женствеността.

Перфектни обувки

обувки за ресторант

Класическите обувки се считат за най-подходящите за отиване на ресторант. Обувките на висок ток красят краката на модерната жена, което прави образа секси. Тези универсални обувки, идеално подходящи за бизнес стил, ще бъдат подходящи при романтична среща.Какви обувки да избере една жена в ресторант през зимата? В студения сезон лодките перфектно заместват стилните ботуши на висок ток. Не избирайте дебели токчета или клинове за ресторанта. В случай,че не може да си го позволите по един или по друг начин изберете прости класически обувки със средно голям ток.

Отворените обувки (сандали) са по-подходящи за среща с приятели в не толкова луксозно заведение, където няма строг дрес-код. За бизнес вечеря трябва да идвате само в затворени обувки, това е важно правило. Грубите ботуши и кецове в ресторанта са напълно неподходящи.

ръчна чанта

Чантата перфектно допълва външния вид. За жените този аксесоар е толкова важен, колкото обувките или бижутата. Изборът на ежедневен модел чанта не е труден, тук на първо място е практичността на модела. Но за да присъствате на гала събитие в ресторант, трябва внимателно да подходите към избора на вечерна чанта, тук са важни и други фактори.

дамска чанта за ресторант

С каква чанта е по-добре една жена да отиде в ресторант? Практичността на такъв аксесоар е безполезна. Такива модели не се купуват, за да носят всички необходими неща в тях. Този аксесоар е предназначен предимно за допълване на женския образ и декорирането му. Елегантна чанта за красота е идеалното решение за отиване в такова заведение! В такава малка чанта са поставени само червило с огледало, телефон и това е всичко ...

Формите на чантите са различни, класическият модел е правоъгълник. Тази чанта приляга на всякакъв вид. Чантата може да бъде на каишка или верижка или изобщо без тях. Вземете този аксесоар, ръководен от вашия вкус.

При избора на чанта има значение как изглежда. Ефектна чанта ще направи вашия външен вид стилен. Погледнете по-отблизо моделите, украсени с красиви детайли от метал, мъниста или текстил. С такава чанта също можете да отидете в ресторант.

Когато купувате чанта за ресторант, представете си как ще изглежда с дрехите ви. За бизнес обяд изберете папка или малка чанта. Не е необходимо да ходите навсякъде с голяма чанта. А на романтична вечеря малки елегантни чанти с верижка или миниатюрни верижки са по-подходящи.

Каква прическа и грим да изберем за посещение на ресторант?

Когато една жена отива в ресторант, тя иска да изглежда красива. Ефективната прическа с ярък грим ще й помогне за това. Стайлингът може да бъде спокоен и изискан или смел и модерен. Също така, тя трябва да бъде в хармония с вида на лицето и да отговаря на визията. Можете да имате красива прическа, като използвате стилизиращи продукти с които по време на енергични танци или други активни действия външният вид на дамата остава безупречен.

Гримът трябва да се използва умерено. Подчертайте едно нещо - или устните или очите. Трябва да се помни, че при изкуствено осветление каквото е в ресторанта лице с грим от естествени нюанси, ще изглежда бледо и болезнено. За да направите грима устойчив, закупете висококачествена козметика. В този случай вашата визия ще остане перфектна през цялото време, през което ще бъдете в ресторанта.

Ако една жена ще ходи в ресторант, тя трябва да избере подходящите тоалети, бижута и обувки. Трябва да се погрижите и за подходящ грим и прическа. Тогава само положителни спомени ще останат в памет за това събитие.

Днес в магазините е представен огромен асортимент от дрехи, изключително трудно е да изберете рокля ,с която да отидете в заведение. Освен това, някои тънкости , които трябва да знаете, за да подчертаете правилно предимствата и да скриете недостатъците на фигурата.

Високи дами. По-добре е такива дами да се обличат в дълги дрехи с голям принт. Високите токчета трябва да се изхвърлят, по-добре е да изберете ботуши или изящни сандали.

Ниски дами. Жена с малък ръст е по-добре да се насочи с дрехи с дължина до коляното,така краката ще изглеждат по-дълги. Високата прическа ще подчертае красотата на краката.

Тесни рамене. Тази част от тялото ще бъде визуално по-широка от гънки по дрехите.

Много жени в елегантна възраст са недоволни от врата си. Тази част от тялото може да бъде покрита с красив шал или висока яка. Дълбоко деколте на роклята визуално прави шията по-дълга.

Как да подчертаем големите гърди? С голям принт или щампа, както и дрехи, състоящи се от няколко слоя. И, разбира се, дълбоко деколте на роклята,но не прекалено.

Широки рамене. Пропорциите на фигурата са балансирани, ако изберете облекло с презрамки, вързани около врата. Рокля с V-образно деколте също ще ви помогне да скриете този недостатък.

Големите бедрата могат да бъдат визуално направени по-тънки с помощта на вертикална шарка. За тези, които не харесват този принт, тогава опция е подходяща - пола или рокля, изработена от лек материал с тъмен цвят, или самата долна линия може да е тъмна.

За тези, които не искат да се съсредоточат върху гърдите, са подходящи дрехи с отворена яка. Вместо това се съсредоточете върху бедрата, като ги подчертавате с колан.

Рокля с дълбоко деколте на гърба е много секси. Модните дизайнери не препоръчват да носите рокля с много дълбоко деколте в ресторант. Следователно, изрезът на гърба ще бъде много полезен, такъв интересен стил веднага ще привлече вниманието.

С какво да отида на ресторант ако съм на 30 години? Слабите млади момичета прилягат на тоалети с големи шарки.

Можете да скриете малък корем с обикновена рокля с матова текстура. Черен цвят визуално ще направи фигурата по-тънка. Но той е коварен - плътно прилепналият черен тоалет не крие фигурата, а напротив, само подчертава съществуващите недостатъци.

Обърнете внимание на корсета, с негова помощта можете да подчертаете талията и визуално да увеличите гърдите.

От къде да купя дрехи, за да отида на ресторант?

Ако се интересувате от най-новите дамски дрехи, разгледайте нашия магазин LW Fashion. Тук ще намерите модели от над четиридесет италиански дизайнери. Представеният асортимент ще ви позволи да се запознаете с най-новите тенденции дамската мода.

Нашите предимства:

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА! Доставката до всеки регион на България е безплатна.

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ. Благодарение на директните доставки от производителите, ние предлагаме дрехи с минималена цена.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И АВТЕНТИЧНОСТ. Нашите дрехи са изработени от най-висококачествени материали.

УДОБНА И СИГУРНА ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ДА ПЛАТИТЕ.съвети за жени