Избор на рокля за сватбата на най-добрата ни приятелка.

Сватбената рокля за приятел най-често се съгласува с булката, тъй като на сватбата може да има дрес код. Преди да отидете в салона, не забравяйте да попитате приятелката си дали има някакви желания за цветовата схема и стила на роклите. Ако няма ограничения, не се колебайте да потърсите най-елегантната вечерна рокля, в която ще се чувствате удобно и добре.

Дълги и къси рокли за сватбата на приятел: коя да изберете?

Изборът на дължина на роклята зависи не само от предпочитанията на самото момиче, но и от времето на годината, както и от стила на празника. Нека да го разберем заедно, кога е по-подходящо да изберем къса и кога е дълга вечерна рокля?

Къси рокли. Когато избирате вечерно облекло за сватба, трябва да се съсредоточите върху времето на годината, за което е планирано тържеството. Можете да вземете лятна сватбена рокля за приятелката си в коктейлна версия - точно над коляното. В този тоалет ще ви бъде удобно в горещо време, а също така е много удобен да танцувате. Опитайте се да не избирате коктейлна рокля, която е твърде къса , за да не изглеждате вулгарно. Ако искате да добавите обрат към визията си и да я направите по-секси, опитайте се да намерите правилната дължина. Така например можете да изберете рокля с прозрачни или дантелени ръкави, с отворен гръб или дълбоко деколте, но в никакъв случай не комбинирайте всички тези детайли заедно. Къса рокля за сватбата на нашата приятелка трябва да има само един ярък акцент.

розова шаферска рокля

Дълги рокли. Дългите вечерни рокли изглеждат много елегантно и романтично. Блога на ЕлВи Фешън ви съветва да изберете рокли, които подчертават фигурата и добавят мистерия и елегантност на тържеството. Роклите до пода са идеални за есенни и зимни сватби: в тях ще се чувствате не само красиви, но и топли и уютни. Не трябва да избирате дълги и разкошни рокли за сватба на приятелката, тъй като булката най-често избира такъв стил на рокля. Задачата на приятелките е да изглеждат стилно и женствено, но да не затъмняват виновника за празника. Освен роклята на булката, само детските рокли за сватбата могат да бъдат буйни и цветни , защото изглежда сладко и нежно.

Дълга тайнствена рокля

Рокли са със средна дължина. Любителите на строг класически стил могат да избират облекло със средна дължина за сватба на приятелка, а именно до колене или малко по-ниско. Тази рокля е идеална за сватбата на приятел, ако се състои през лятото или топла пролет. Облекло със средна дължина ще ви добави прекомерна скромност и известна мистерия.Тоалети за майки на булката и младоженеца също са избрани в класическата версия: роклята покрива малко коляното и добавя грация и елегантност на жените.

рокля със средна дължина

Сватбен дрес код: приятелки в еднакви рокли

По света е много модерно, когато шаферките идват в едни и същи рокли , а много български момичета обичат тази мода. Самата булка избира и поръчва тоалети за своите приятелки, ако иска всички рокли да имат същия стил и цветова схема. Тя събира измервания от момичетата и ги предава на дизайнера, който шие тоалети за всяка приятелка поотделно. Дрес кодът има много предимства:

Цена . Както бе споменато по-горе, булката често шие рокли за приятелите си за своя сметка, което позволява на приятелите й значително да спестят от подготовката за празника. Може да се наложи да плащате само за материали, но цената на облеклото ще бъде много по-ниска от закупуването на рокля в салона.

Стил . Еднаквите шаферски рокли за сватбата на най-добрата ни приятелка - това е много стилно и модерно. Подобно тържество веднага ще се открои сред останалите, а приятелката ви ще ви бъде благодарна за такава подготовка. Ще получите великолепни снимки, а самата сватба ще остави много положителни спомени.

Приятен подарък . След тържеството, роклите, пригодени за вас, ще останат за всяка от приятелките. Можете да носите красивото си облекло за други празници и поводи повече от веднъж.

еднакви шаферски рокли

Важно : булката не винаги поема разходите за изработка на рокли. Тя може да ви помоли да изберете рокли с един конкретен цвят, например праскова или смарагд. Ако трябва сами да изберете елегантна рокля за сватбата на приятелката си, не бъдете мързеливи да й изпратите няколко снимки на тоалети, които харесвате. Булката ще ви каже кой от тях изглежда най-добре върху вас и подхожда на цветовете на тържеството.

Трябва ли да нося бяла рокля за сватба на моята най-добра приятелка?

Булката на сватбата винаги трябва да бъде в светлината на прожекторите, така че порталът ladiesworld не препоръчва на дамите да носят бяла рокля за сватбата на най-добрата си приятелка. По време на празненството може да възникне объркване и далечни роднини от страна на младоженеца може случайно да ви объркат с булката. За да предотвратите подобни неудобни ситуации, най-добре е да изберете алтернативни бели тонове за сватбата: слонова кост, бежово, пудра, нюд, ванилия и други. Ако все пак решите да носите бяла рокля за сватбата на приятелката, опитайте се да я допълнете с ярък акцент, който да съответства на цветовата схема на празника. Следните аксесоари могат да се използват като ярки акценти във вечерен външен вид:

колан;

бижута;

венец в косата;

чанта;

обувки;

шал.

бяла рокля за сватбата

Алтернатива на бялата рокля : ако обичате да сте в светлината на прожекторите и искате да се откроите сред останалите момичета, можете да носите червена рокля за сватбата на приятел, допълвайки я с червени обувки на висок ток и грим с акцент върху устните. Ще изглеждате невероятно и модерно, а вашите съвместни снимки с булката ще се окажат ярки и стилни, благодарение на контраста.

Червена рокля за сватба

Когато избирате празнично облекло за сватбата на най-добрата си приятелка, опитайте се на първо място да вземете предвид нейните интереси и желания. Не отказвайте молбата й да изберете конкретна цветова схема, дори ако ви се струва, че този цвят не е никак за вас. На вашата сватба шаферките също биха се съобразили с вашите предпочитания, за да ви помогнат да създадете вашата мечтана сватба!