Лилав цвят - изборът на смелите

дрехи в лилаво

Почти всички жени подхождат с предпазливост към дрехите от лилав цвят...и са прави до някъде.Въпреки това,ако уцелите точния нюанс на лилво,то значи сте ударили джакпота.Ако комбинирате лилавите си дрехи правилно с останалата част от гардероба,то ви гарантираме,че лилавото ще стане любимия ви цвят.

От гледна точка на психологията лилавото е цвета,когото избират креативните хора,хора които имат силна интуиция.Сега нека преминем към темата.

От лилави материи се шият предимно вечерни рокли.

Лилавия цвят е изключително красив,но и изключително коварен.За да определите кой нюанс подхожда на вас трябва да определите вашия цвят.

Ако имате тъмна коса или кафяви очи е добре да изберете наситени и тъмни нюански на лилавото.Те се съчетават добре с тъмна кожа и правят погледа по-изразителен. Лилава рокля ще върви с червена коса и зелени или сиви очи. Блондинките трябва да избягват наситените нюанси и да предпочитат по-светли тонове.

Дизайнерите се чувстват най-комфортно,когато използват лилавия цвят в рокли,които са пищни,такива са например роклите за баловете.

Лилавите летни рокли са красиви във всеки техен вариант.Ленени,памучни,копринени и всякакви други.С правилно подбрания цвят ще бъдете завеметяваща.

Моделите от коприна и шифон са подходящи за тържествени летни събития, а памук и лен могат да се носят като облекло за всеки ден.

Лилавите рокли с пеплум са доста добър избор.Пеплума ще направи фигурата ви да изглежда по-женствена и елегантна,защото така ще се подчертае линията на талията и ще се разширят визуално бедрата, което прави пропорциите на женската фигура естествени и красиви. Цялата привлекателност на лилавата рокля с пеплум е, че тя не само увеличава обема на бедрата на твърде слабите момичета, но също така помага да се скрият пълните бедра, като се фокусира върху талията.

Тъмно лилавата рокля също,както черната ни прави да изглеждаме по-слаби и стройни,но лилавия цвят придава някаква нотка на емоционалност.

Млечно лилавото пък е символ на младостта и невинноста,затова се смята,че този цвят дрехи подмладява жените.

С какви цветове да комбинираме лилавите си дрехи?

Лилаво с жълто!Крастота!Жълтото е най-добрият приятел на лилавото,но за да може лилаво-жълта рокля да украси една жена, и двата нюанса трябва да й подхождат.

Лилаво с черно е също толкова успешна комбинация.Представете си тъмно лилава рокля с някаква черна дантела...просто магия.

Моята любима комбинация е лилаво със зелено.Зеления цвят някак си прави лилавия "по-сочен".Хармонията между двата цвята е много добра.

рокля с лилаво и зелено

Друга много успешна комбинация с лилавото е синия цвят ако успеете да съчетаете тези два цвята във визията,то съм убеден,че всички погледи ще бъдат вперени във вас.

С червеното и розовото също може да се комбинира виолетовото,но бъдете по-предпазливи.

Ако искате да изглеждате прекрасно за някое вечерно и лъскаво събитие,то изберете дълга лилава рокля,тя в чудесна опция за новогодишно партиили дипломиране.Но всъщност лилавата рокля е най-подходяща,ако сте поканени на сватба на добра приятелка.

Ако искате ежедневна рокля или рокля,която е подходяща за офис,то може да си вземете лилава рокля с дължина midi.

Ако сте кокетка и притежавате перфектна фигура,тогава несъмнено изберете къса лилава рокля.

Нека поговорим сега малко за материята.

Лилавата рокля ушита от сатен е красива и чисто визуално много приятна,но внимавайте тук,защото ако изберете многоцветна рокля от тази материя може да не изглежда толкова добре.Стремете се към рокля изцяло в лилавата гама.

Лилава рокля ушита от шифон също е много добър избор.Тези модели рокли са предназначение основно за романтични визии.Тук може да има всякакви разновидности от гипюр или дантела.

Ако вече сте се спряли на определен модел лилава рокля и се чудите както да облечете отгоре,то кожено яке или яке в цвят шам фъстък ще бъде идеалния партньор на тази рокля.По правило лилавото се съчетава добре с черни дрехи или дрехи със златен и сребърен блясък

Отосно аксесоарите,то дайте предимство на златните аксесоари и бижута,защото ще изглеждате луксозно и стилно с тях.През лятото може да използвате бели или червени аксесоари.

Лилавият цвят е изключително капризен по отношение на обувките.Обувки с високи токчета, лакирани или с блестяща сатенена текстура, са идеални за лилава рокля,но само ако тя е в по-тъмната гама на лилавия цвят.Ако роклята притежава леко червен оттенък,тогава трябва да изберете бордо или червено-кафяви обувки за нея.

лилаво сакосъвети за жени


Последни статии