Как да съчетаваме цвят камел?

туника в цвят камел

Обичам цвят камел,защото тоалетите в в този цвят са толкова малко използвани в света на модата,но въпреки това те никога няма да излязат от мода! Camel е неутрален цвят и,като такъв той подхожда на почти всеки тон на кожата и може да се използва за почти всеки повод. Поради своята неутралност камилският цвят е приятен за гледане и не предизвиква силни емоции.

Хората смятат,че този цвят е изключителн труден за съчетаване с други цвето,но това не е така.Да,от части сте прави,че цвета малко коварен,защото ако не внимавате може да ви придаде консервативен вид вместо съвременен,но продължете да четете статията надолу.Цвят камел или просто бежов може да бъде носен от абсолютно всеки човек,защото ще му стои добре на 100%. Стои добре и на тези с тъмна кожа и се откроява на тези, които са по-бледи. Може да покрие целия спектър от тонове на кожата!

Този цвят се сприятелява усшено с всички неутрални цветове,така че ако сте облечени в бяло или черно и решите да добавите някакво сако в цвят камел ще изглеждате страхотно!Бежовия цвят обича и ярките цветове.Горчица, жълти и червени акценти ще допълнят идеално визията.

Ако не искате да сте облечени изцяло в цвят камел,но искате някоя от дрехите ви да бъде в този цвят,то задължително изберете панталоните или сакото да бъдат в тази гама!

Всички знаем,че критерия за мода в съвременния свят е удобството,затова през зимата задължително направете малко място в гардероба си за сладък пуловер в цвят камел.

Ако обаче навън е наистина студено може да изберете да облечете пухкаво и меко палто в този популярен цвят.В него ще се чувствате топло,комфортно и не на последно място елегантно и модерно.

Синьото е страхотен цвят,но когато добавите към него някакъв аксесоар в цвят камел се превръщате в истинска дама.Снимката по-долу го доказва!

сако в цвят камел

Ако искате да разнообразите скучното и тъмно бизнес облекло,то облекло изцяло в цвят камел или само с някои елементи в подобен цвят,би било отличен вариант за елегантна бизнес визия.

Да,сами се убедихте,че цвят камел е универсален и може да се носи на почти всякакъв повод.Почти! Ако сте решили обаче да излизате късно вечер и да ходите на парти,то в ниакакъв случай не ви препоръчвам да носите дрехи в този цвят.Цвят камел е сериозен и елегантен цвят и няма да подхожда въобще на партито.

Накратко ви разказахме,защо е подходящо да си купите сако,пуловер или панталони в камилски цвят.съвети за жени


Последни статии