Как да изберем палто...удобно,топло и модерно?

Скъпи момичета, днес ще говорим за избора на подходящо палто, за това как да изберете това такова важно и необходимо облекло в средата на сезона . За жената понякога е много трудно да избере подходящи връхни дрехи, но ако асортиментът е голям, тогава може би избора на тази необходима част от дамския гардероб няма да бъде толкова труден. Когато правите покупка, основното е да спазвате няколко основни правила.

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора на палто е неговият цвят. Светлите цветове са подходящи за дами,които искат да изглеждат благородно, но пък е трудно да се поддържа такова палто. Затова мнозина избират класически цветове: сиво, кафяво, бежово, черно. Черно палто , наред с други неща, ще придаде на вашата фигура стройност и визуално ще добави малко височина. Не можете да сбъркате с тези цветове. Ако искате да се откроите от другите, обърнете внимание на сините или лилавите цветове.

Момичетата, които имат малко излишни килограми, е най-добре да изберат "изчистено" палто без шарки и щампи. Препоръчваме ви да изберете палто от обикновен плат. Ако характеристиката на вашата фигура е широки рамене, не трябва да купувате палто, което да се фокусира върху тази област.

Разгледайте по-отблизо избора на материал. Кашмирът се счита за най-добрата материя за палто, но не е толкова лесно да го намерите в магазините,защото е доста скъпо, но практично и задържа топлината за дълго време. Кашмира има само един минус - при неправилна поддръжка, върху него се появяват така наречените гранули. Това може да се случи предимно, ако материалът е бил с лошо качество.

За щастие изборът не се ограничава само до кашмир - има и други платове, който заемат една от водещите позиции сред тъканите за изработка на връхни дрехи - туид . Той е плътен и издръжлив и запазва топлината за много дълго време в студено време. Но туидът също има недостатък и се крие във факта, че този материал е почти чиста вълна, което означава, че той изисква много грижи и правилно съхранение.

Второто правило, което трябва да се вземе под внимание при избора на палто, е вашата височина. За момичета, които са по-ниски, късите палта, точно над коляното, са идеални. В дълго палто ниско момиче просто ще се „удави” и ще изглежда неловко. Но за по-високите жени изборът е по-разнообразен. Такива жени могат да изберат палто с всякаква дължина - както дългите, така и късите ,ако пък имате и дълги крака ще изглеждате просто великолепно.

Разкроеното палто ще добави романтика и нежност към вашия външен вид . Но при избора на този стил трябва да се вземе под внимание, че този модел е по-подходящ за стройни момичета. Такова палто може да има всякакви декорации - колан, катарами на ръкавите или красиви копчета. Те няма да могат да развалят външния вид, но определено ще се откроите от тълпата.

разкроено палто

Третото правило при закупуването на палто - трябва да изберете точно вашия размер. Някои момичета, поласкават малко фигурата си ,като вземат палто с няколко размера по-малко от колкото действително носят. В този момент те се ръководят основно от факта, че евентуално ще отслабнат. Това е голяма грешка и в никакъв случай не ви го препоръчваме. Ами ако не отслабнете? Парите за палтото просто ще бъдат хвърлени на вятъра, а в гардеробът ще имате ненужна покупка,която да подарите на приятелка.

Палтото трябва да пасне идеално на вас! На раменете и кръста нищо не бива да притиска, разрошва или дърпа. Ако случаят е такъв, тогава не рискувайте и вземете един размер по-голям. Трябва да ви е удобно. И ако мислите, че материята ще се разтегне с времето - от сега да знаете,че това въобще няма да се случи и не след дълго сами ще поръчате друго палто.

Когато избирате палто, не се колебайте да се свържете с конкретните онлайн търговци. Те могат да ви дадат адекватни съвети. Чувствайте се свободни да ги попитате за съвет, когато избирате - бъдете сигурни, че няма да ви бъде отказана помощ.

В началото се е смятало, че палтата се носят само с определени неща,като рокля например или със сигурност с ботуши. Но сега това не е така - палтото се счита за универсална дреха. Всяко палто ще изглежда страхотно с обувки на ток. Така че, ако ще си купувате топло демисезонно палто, вземете със себе си ботуши или обувки. Така че, на място ще ви бъде много по-лесно да направите правилния избор. Можете също така да украсите палтото сами и да го направите по-видимо. От вас не се изисква нищо сложно - достатъчно е да изберете шал с ярък цвят, брошка или нестандартен колан.

Скъпи дами, в крайна сметка искаме просто да ви дадем няколко полезни съвета - не гонете на всяка цена модата,а изберете вашата мода, както я виждате!съвети за жени