Теория при избор на бански.

Има много материали, написани за „правилния“ избор на бански костюм. Има дори правила за съотношението на формите на женските фигури и бански костюми, визуализирани с помощта на инфографика. Изглежда, че на теория това е всичко: просто определете вашия тип фигура и използвайте готовото решение, предложено от професионалисти.На практика обаче нещата не се случват така, така че всеки от нас трябва да формулира свои правила.

На теория всички женски фигури се разделят на 5 вида: "круша", "ябълка", "правоъгълник", "обърнат триъгълник", "часовник". На практика всяка от тях може да бъде „притисната“ с голямо разтягане в тези плодово-геометрични рамки - всяка от тях има твърде много индивидуални и следователно отличителни характеристики.

син бански костюм

За всички видове фигури стилистите са избрали подходящи стилове за бански костюми. Пясъчен часовник - фигура с подчертана талия - експертите препоръчват бикини (отворен бански със сутиен с тънки презрамки и малки гащички). "ябълка" - обратното на "часовник" - (бански под формата на топ), ретро (отделен бански костюм с много висока талия) или цял или отделен бански костюм. „Круша“ - фигура с обемен ханш - препоръчва се носенето на бански с връзки на врата или сутиен от отделен бански или цялостен бански костюм без прикачени елементи на врата. "Обърнат триъгълник" - обратното на "круша" - съветва се да носите сутиени или цял бански костюми с широки или асиметрични презрамки, модели с ръбове, волани, шорти или плувки-поли.

Но на практика се оказва обаче, че монокините може да направят правоъгълна фигура още по-ъглова , Дамите с фигура тип пясъчен часовник не винаги изглеждат добре в бикини, а пък една цветна лента или изрезка на банския може да зададе съблазнителната закръгленост на дамите с тяло тип круша.

При избора на бански е нужни само да се ръководим от разума си ако искаме да получим възможно най-добри резултати.

Първа стъпка: Определете целта на банският. Тоест, къде възнамерявате да носите този бански: плуване, слънчеви бани, прекарване на време в определено обществено място или на конкретно място с ясно маркиран дрес код, например на плажно парти или в луксозен СПА хотел или пък да придружите детето си до водния парк.

плътен бански комплект

Втора стъпка: Ясното разбиране на функциите на бански костюм, според нуждите ви, ще помогне да се поставят обективни изисквания за неговото качество и производителя. Например, ако имате планове да се занимавате често с гмуркане или редовно прекарвате време във водния увеселителен парк с деца, трябва да си купите бански костюм от надеждни спортни марки, които инвестират в технологичното подобряване на тъканите и в разработването на дизайни на модели за дейности на открито.Ако пък планирате обиколка на модни курорти или ви предстои пътуване със скъп морски круиз, тогава трябва да изберете бански костюм от именити модни марки, след като разберете коя от най-новите модни тенденции искате да следвате.

Трета стъпка: Определете сумата, която сте готови да похарчите за закупуване на бански.

Четвърта стъпка: Представете си как искате да изглеждате в бански костюм - да се откроите сред тълпата, да привлечете вниманието или да се впишете, да изглеждате по-млади, несериозни или по-пищни и т.н.

Пета стъпка: Обмислете бъдещите плажни комплекти, тоест определете цветовата схема на банския, така че лесно да се комбинира със съществуващите аксесоари или дрехи, ако е необходимо.

Следвайки всяка стъпка на „рационалния избор“ успено ще филтрирате: неподходящи стилове, материи, марки, цветове. В крайна сметка има огромен избор на модели в интернет. Ако искате, можете да проверите полезността на теоретичните препоръки относно подбора на стилове и да се убедите в пригодността на всички, преминали междинния подбор на бански костюми.

В крайна сметка перфектният бански костюм е този, който ще реши задачите, които са му възложени на 100%. Още веднъж искаме да напомним на нашите скъпи читатели да се ръководят от здравият разум при избора на бански косюм.
съвети за жени