Армани - титана в модната индустрия.

EA7

Преди да започнем да говорим за марката Армани искам да ви разкажа малко повче за човека,който стои зад нея вече повече от 40 години.

Джорджо Армани

обувки Армани

Джорджо Армани е роден през далечната 1934 година на 11 юли в малкият провинциален град Пиаченца в днешна Италия.

Може би много от вас ще се учудят,че на млади години той никога не си е представял,че ще се занимава с мода.Учил е медицина 3 години,но прекъсва обучението си за да постъпи в армията.След като осъзнава,че и това не е за него прекъсва след 2 години подготовка в армията.Междувременно препечелвал пари от фотография(много от вас ще си кажат малко несериозен ми се вижда :)).

Не може да не се съгласите с мен,че в днешно време много от нас търсят себе си много години а някои дори цял живот,но както и да е сега по същество.

След като прекъсва военното си обучение Джорджо става асистент в La Rinascente в Милано, тогава един от най-луксозните и универсални магазини в Европа.

Шеметната му кариера обаче започва 6 години след,като стажува в La Rinascente,когато решава да създаде собствена модна марка.

Като всяко начало и неговото също не било лесно.Продава колата си и търси на заем пари от приятели и успява през 1974 година да представи на света неговата колекция от дрехи.

Да прелистим малко напред до днес,когато почти всеки има в своя гардероб частица от неговото творчество.

Нека сега поговорим малко и за продуктите му.

В колекциите на Джорджо Армани може да откриете почти всичко или както се казва "от пиле мляко".Часовници,очила,парфюми,боксерки,обувки,бижута,дрехи и още много други.

Може да разпознаете неговите продукти в прецизността на всеки шев.Детайлите са толкова добре изработени,че няма как да се заблудите.Все пак има някои детайли,за които трябва да се оглеждате,защото имитаторите от ден на ден стават все по-добри.

1.Продуктите от колекцията на Джорджо Армани Black Label трябва да бъдат написани на черен фон с бели букви. Джорджо Армани Classico - на тъмно син фон със сребро букви. Джорджо Армани Collezioni има бял етикет с черни букви.

2.Джорджо Армани е избрал за свой символ орелът е символа за власт,така че той трябва да бъде добре изработен и почти винаги релефен.

3.Ако шевовете са грозни,то със сигурност става дума за фалшификат.

4.Ако от дрехите или обувките стърчат нишки,то пак става дума за фалшивикат.

5.Опаковката на продуктите Армани също трябва да ви индикира за проблем,защото оригиналните армани пристигат винаги в луксозна и внимателно гравирана кутия.

Сега ще ви споделя лично моето мнение от тази марка.Наскоро закупих продукт от колекцията Емпорио Армани(EA7),за която малко хора знаят,че всъшност е предназначена за млади хора на възраст между 20-35 години.Целта на Джорджо Армани е да събуди интереса на младите към модата,като предлага изключително стилни продукти на достъпна за всички цена.

Обувките наистина са разкошни.Толкова стилни и си отиват с почти всяка дреха в гардероба ми.Не мога да скрия факта,че ми станаха любимите обувки в гардероба.Това беше и причината да напиша тази статия(статията не е спонсорирана).

обувки Армани

Някъде бях чел,че часовниците всъщност са страстта на Джорджо Армани,затова в неговата колекция може да намерите най-голям избор точно от тях.

обувки Армани

Нека сега поговорим и за цената,разбира се.

Колекцията на Армани Black Label е най-скъпата му.Разглеждал съм продукти от нея,страхотни са,но не всеки може да си позволи да си купи нещо от тази колекция.Цените на продуктите му обаче от колекцията Armani Exchange и Emporio Armani са на по-достъпни цени и варират между 300-1000 лв.Общо взето всичко зависи от бюджета,но който и продукт да изберете със сигурност ще бъде качествен и внимателно изработен.съвети за жени


Последни статии