Важни съвети при избор на бебешки чорапи.

дебели бебешки чорапки

Говорихме доста за това какви дрехи трябва да носят бебетата,сега нека поговорим малко за бебешките чорапки.

Без да преувеличаваме днес избора на бебешки чорапки е огромен.Можете да откриете най-различни по състав,цвят и стил чорапки.Безпорно малките и ярки чорапчета изрисувани с най-различни забавни шарки са изключително привлекателни за повечето майки и много от тях искат да купят купища от тях,но истината е,че чорапките са за децата и на първо място трябва да им бъдат удобни.

Купувате зелени,сини,червени и други цветни чорапки без да се замисляме какъв проблем ще създаде това при прането.Разбира се,ако чорапките са от синтетика,то тогава те ще изпускат цвят много по-малко.

Бебетата настиват много по-често,затова дори и през лятото трябва да носят чорапки.Това е така заради възрастта им и обикновено преминава след 3-та годинка,но до тогава трябва да създадете комфорт и топлина на крехките бебешки крачета.

Най-добрият избор за бебешки чорапки са вълнените и памучните.Тук искам да вмъкна,че нискокачествените памучни чорапи стават груби и бодливи на допир след няколко пранета,затова купувайте висококачествени материи.

Бебешките вълнени чорапки обикновено се носят върху чорапогащи,но дори с тази комбинация чистата вълна може да дразни нежната бебешка кожа,затова купувайте само висококачествена вълна с добавка малко еластан.

Избягвайте продукти от 100 % синтетика.Детските крачета ще се потят и ще им бъде студено в таката неестествена материя,затова моля ви мили мамчета не се изкушавайте от красивите рисунки по чорапчетата.Достатъчно е да купите бели висококачествени чорапчета за да бъде вашия малчуган щастлив.съвети за жени


Последни статии