Мода в Англия

модерни англичани

Безспорен е факта, че напоследък Англия диктува модата. Лондон все по-категорично оглавява класациите на световните столици на модата. Столицата на Великобритания успява да наложи стилни тенденции, без да губи характерният си оригинален стил.

Успеха на англичаните може би се дължи на факта,че дизайнерите често експериментират и изпълняват много необичайни и интересни идеи - затова London Style е известен по целия свят и се счита за един от стандартите за добър вкус. Уличната мода и способността да се комбинират на пръв поглед напълно несъвместими елементи от гардероба вдъхновяват такива изтъкнати дизайнери като Вивиен Уестууд, Джон Галиано и Стела Маккартни.

Именно заради това седмицата на модата в Лондон е призната за най-иновативната сред всички други претенденти.

Лондон стил

Съществува една моя много любима поговорка,че "Модата се променя, стилът никога".Тази поговорка важи днес, както никога досега. Всеки е толкова свикнал с капризите и променливостта на модата, че всеки британец може да се впечатли от индивидуалния стил на конкретни личности, като блогъри, модели, стилисти, дизайнери и просто хора на улицата.

За типичният британец е изключително важно да влезе в обективите на фотографите, за да наложи собственият си стил.

Английската улична мода се характеризира с простота и удобство. Английският уличен стил е в две направления - класически и умерен пънк .

Разнообразието от визии и стилове ще ви изненада,когато се разхождате се по улиците на Лондон. Много хора избират ярки дрехи и ако са пастелни цветове, тогава облеклото има много детайли или аксесоари.

Когато бях в Лондон разговарях с много хора и останах изнадан!? Всъщност британците не обичат да харчат много пари за дрехи и предпочитат да се открояват от тълпата с прост ярък аксесоар, като шал, бижу или чанта.

уличен стил в Лондон

Ако излезете по улиците на Лондон облечени в дебело яке и топли обувки ще усетите разликата между британците и нас.Облеклото на типичния англичанин е много " по-леко " от нашето,но това е разбираемо,защото времето там е по-студено и съответно са свикнали на ниските температури.

Англичаните като цяло харесват всякакви световни марки,но дават редпочитания на родните си марки,като Topshop, Miss Selfridge, River Island, Primark и New Look

С едно изречение може да обобщим,че не може да видите целия блясък на Англия ако не сте пазарували там.

Шапката е много характерен белег на английската мода.

Що се отнася до обувките им най-често може да забележите британци,които носят балетки.

балерини

Това,което харесвам в техния стил са дългите тениски,едни такива небрежни и готини.

дълги тениски

За финал може спокойно да твърдим,че хората в Англия разбират от мода и има какво да покажат на света.съвети за жени


Последни статии