Адриана Лима от глава до пети.

модна икона

Ако говорим за стила на обличане на Адриана Лима,може категорично да заявя,че тя няма специален стил просто,защото всеки стил й отива.

Всички я познаваме,но нека все пак разкажем малко за нея.

синеока моделка

Адриана Франческа Лима е може би най-успешния бразилски модел.Тя е известна най-вече,като „Victoria's Secret Angel“.Родена е през 1981 година на 12-ти юни в Бразилия.През 2012 година тя е обявена за един от най-богатите и успешни модели на всички времена.Омъжена е за Марко Ярич,който е известен сръбски баскетболист,от когото има 2 дъщери.

Нямам търпение,затова сега по темата...освен безпорната красота на моделката,тя притежава и изключителен усет към модата.

секси модел

Обожавам тази визия на моделката!!!

Просто е уникална в тази черно-бяла рокля от Mugler.

Да,Адриана е секси и обича да го показва.Това обаче,което ме впечатлява в нея е,че много деликатно и стабилно върви върху границата на добрия вкус и провокацията.

Искате ли да видите Адриана Лима в делови стил?

делови костюм

Въпреки,че моделката обожава секси и женствени рокли,тя много често изненадва феновете си с нестандартни за нея облекла,като този тук бял костюм,който и придава вид на строга и влиятелна жена.Към костюма Адриана е добавила тесен черен топ и ярък грим.Феноменално!

Моята любима визия на Адриана Лима е тази!

бразилски модел

Бяла дълга до пода рокля от Ralph Russo.Сякаш тази рокля е създадена точно за нея.Двете си пасват толкова добре,че не мога да откъсна очи от нея.Моделът обожава да подчертава перфектната си фигура с дръзки визии и не се страхува да прави няколко акцента наведнъж. Тук,на годишното парти на Vanity Fair 2019 Адриана облича тази бяла рокля на Ralph Russo,която акцентира както с дълбокото деколте ,така и със секси цепка до бедрото.Какво да ви кажа,жената е идеална може да акцентира върху всичко наведнъж.

Може да поразсъждаваме и върху тази визия на звездата.

Златиста рокля

Както казахме по-горе Адриана Лима обича да привлича внимание и тази златиста рокля е може би едно от най-големите и оръжия.Няма да коментирам как й стои роклята.

Добре видяхме Адриана Лима в секси и елегантни рокли,видяхме я дори в делови стил.Нека сега ви покажа една нейна визия в street стил.

уличен стил

Всичко във визията й на пръв поглед изглежда хаотично и нехармонично,но като се вгледаме задълбочено ще видим,че всъщност всеки детайт е подбран идеално.Адмирации за Адриана или може би за стилистите й.Без значение...тя изглежда просто cool.

Мисля,че вече за всички е ясно колко добър усет към модата има Адриана Лима,но всъщност дрехите са си просто дрехи.Това,което я прави уникална е найната усмивка и лъчезарност.Усмихвайте се по-често за да бъдете красиви!съвети за жени


Последни статии