Не е трудно да имаш перфектни устни!

Обемни устни

Искате да увеличите обема на устните си?Искате да притежавате съблазнителни и плътни устни?Отговора вероятно е да и най-вероятно вече сте се насочили към втората най-популярна процедура сред естетичната козметология.

А знаете ли,че може да постигнете почти същия ефект с много по-безопасни процедури,без болка и без да хвърляте трудно изкараните си пари?

Виждал съм какви ли не "трикове" и методи в тикток,инстаграм и фейсбук,като наример да започнете да изтегляте въздух от бутилка,като по този начин правите вакум,който стимулира кръвообръщението в устните.Това е крайно неразумно,защото може сериозно да навредите на устните си.Могат да се появят кръвоизливи и синини,затова ви препоръчвам да не използвате този метод!

Може да стимулирате кръвообръщението без да използвате рисковани процедури.Ето как:

1.Ексфолирайте нежно със захар и растително масло в продължение на 1 минута.

2.Масажът с кубчета лед стимулира кръвообръщението и така устните стават по-розови.

След,като сте изпълнили и двете процедури ви съветвам да нанесете продукти с витамин A.Маслото от праскова или кокос са идеален източник на тези витамини.Аз лично нанасям вазелин,който смятам,че е най-добрият продукт за устни.

Ако сте фенове на готвенето обаче вероятно ще искате сами да "сготвите" вашия балсам за устни.За целта сложете малко вазелин в микровълновата за 10-15 секунди,след това добавете малко зехтин и няколко капки от масло от канела или мента и разбъркайте добре.Сложете в подходяща опаковка и изчакайте да изстине.

След тези елементарни процедури ви гарантирам,че устните ви ще изглеждат секси и натурални.

Не трябва да забравяме обаче да защитаваме устните си от вредните слънчеви лъчи.Когато се излагате на слънце задължително използвайте продукти с UV защита.Колкото по-висок е SPF филтъра толкова по-добре,защото UV лъчите ускоряват разграждането на колаген в устните и нарушават неговото производство.

Ако имате подозрения,че колагенът в устните ви е намалял може да приемате колаген на капсули или по естествен начин.Вторият вариант обаче е малко неприятен за повечето дами,защото ще е необходимо да се хранят с животински кожи или коктейли от костите на животни за да си набавят естествен колаген.Красотата изисква жертви!

Ако за минута забравим за всички масла и масажи за устни и помислим логично,ще стигнем до извода,че както има упражнения за тялото така има и упражнения за мускулите на устата.

Просто свийте устните си и издухвайте въздух колкото може по-силно.Правете това упражнение винаги,когато се сетите.

За да увеличите ефекта на обемните устни може да нанесете червило тип омбре.Това визуално ще направи устните ви по-обемни

За да увеличите визуално обема на вашите устни може да опитате да контурирате,но това е изкуство,което не всеки владее.съвети за жени