Как да имаме красиви и здрави мигли?

спирала за мигли

Казват,че очите са огледало на душата на човек а миглите са рамката на душата.И докато за очите не може да направим много за да бъдат красиви,здрави и гъсти,то за миглите може да се погрижим за да бъдат по-здрави,красиви и дълги.

За съжаление,докато повечето мъже имат естествено дълги и красиви мигли,то повечето от нас,жените трябва да полагаме усилия за миглите си,така че да бъдат по-изразителни и красиви.

Без значение дали имате естествено красиви мигли или не,то винаги трябва да полагате специални грижи за тях.За да съхраните здравето и красотата на миглите си следвайте тези няколко съвета:

- Не забравяйте да отстранявате внимателно спиралата всяка вечер,защото спиралата е продукт,който в никакъв случай не може да кажем,че полезен за миглите.

- Разресвайте миглите.Без значение дали със специално гребенче или с пръсти.Хубаво е да разресвате миглите си всеки път когато се сетите,защото така ще стимулирате кръвообръщението,което от своя страна ще подпомогне разтежа на миглите.

- Укрепвайте структурата на миглите си.Това може да стане с помоща на кайсиево масло, зехтин или рициново масло (Може да го нанесете със специална четка или ако нямате такава може просто с върха на пръста);

как да пораснат миглите

Може да направите терапия на миглите си в продължение на месец.Преди лягане нанасяйте балсам, който насърчава растежа на миглите (съставки: рициново и репейно масло, сок от алое, витамин Е).Със сигурност ще забележите ефекта !

Пиенето на чай е изключително полезно за организма,но дали сте се замисляли каква полза може да има за миглите ви ? Точно така!Всеки път,когато пиете чай отделяйте малко количество от отварата,в която да напоите тампони.Тампоните магически ще се превърнат в мощно разкрасително средство.Сложете тампоните си за 20-тина минути върху клепачите си.

Ако нямате време за приготвяне на домашни елексири, винаги можете да закупите всичко необходимо от магазина. Например специална спирала за грижа за миглите, която включва глицерин, пантенол и протеин.Лично аз предпочитам да се погрижа за миглите си с домашни средства,за които съм сигурна в произхода на продуктите.

Освен козметичните продукти, от голямо значение е и диетата, която влияе върху растежа и плътността на миглите.Яжте повече храни богати на витамини и хранителни вещества.

Всъщност има научно правилна дължина на миглите.Дължината на миглите трябва да бъде 1/3 от ширината на окото.

Дори и дължината на миглите да не ви "устройва" нашият съвет към вас е да не прибягвате към поставяне на изкуствени мигли,които всъщност за изключително токсични и агресивни към миглите.По-добрият вариант е да положите малко повече усилия и да се погрижите за здравето и красотата на миглите си в домашни условия.съвети за жени