Дънково яке-класика в жанра

светло дънково яке

Както става ясно от заглавието на статията, дънковото яке е вечен,класически и задължителен елемент от всеки гардероб.Дънковото яке подхожда на почти всичко,затова не бива да пропускаме тази възможност!

На всеки от нас ни се е случвало да ни мързи да избираме старателно тоалет.Тогава на помощ идва дънковото яке.Просто го наметваш на гърба и вече изглеждаш супер.

Ако пък цял ден сте били на работа в рокля и искате веднага след това да излезете с приятели без да губите излишно време в преобличане,просто сложете дънково яке и маратонки и вече сте готови за купонясване.Дънковото яке преобразява магзически всеки тоалет.

тъмно дънково яке

Нека все пак да кажем какви са вариантите за комбинация с дънково яке:

1.Със сигурност имате много летни рокли,но дори и през лятото понякога вечерта захладнява,тогава на помощ идва дънковото яке.Може да завържете якето под талията и да му придадете форма.Без значение дали сте с мини, макси или миди рокля, дънковото яке, особено овърсайз, изглежда много впечатляващо.

накъсано дънково яке

2.Комбинацията от гащеризон с дънково яке е просто страхотна.Гащеризона може да бъде от всякаква материя и цвят.

3.Дънковото яке може да се носи и през есента с най-различни есенни тоалети.Чудесно се комбинира с рокли,които са подходящи за по-хладните дни.

4.Дънковото яке би се комбинирало хармонично и с поли.Тази комбинация е идеална за по-елегантна визия, който може да бъде подходящ за ежедневието,офиса или вечеря с приятели. Можете да замените маратонките със сандали или токчета, които незабавно ще разкрасят това изображение.Най-добрият приемер за това е снимката по-долу.

дънково яке с пола

5.Шорти в комбинация с дънково яке.Идеална и небрежна комбинация.Шортите се носят предимно през лятото,затова може да изберете някакво цветно дънково яке или с щампа.Ако обаче шортите са от лен или са черно-бели по-добре да изберете дънково яке от класически син цвят.

6.Дънковото яке си подхожда с панталони или анцузи.Тази комбинация ще внесе малко контраст във външния ви вид.Тази комбинация е добра,когато е пролет или есен.

7.Аналогично на панталоните може да комбинирате любимото си дънково яке и с клин.Клина е удобно средство с което да завършите вашата визия с дънково яке.Може да изберете кожен клин или всякакъв друг.Под дънковото яке е позволено да носите суичър.

8.Дънково яке с дънки или така наречения канадски костюм.Тук обаче ви препоъчваме да избирате различни нюанси на деним.

Както сами разбирате няма почти никакви ограничение пред дамското яке от деним,затова смело експериментрайте.съвети за жени


Последни статии