Вижте кои дрехи ще ви направят по-слаби и стройни

Рокля,която вталява

Има жени,които често се борят с излишните килограми. Често може да чуете от тях,че са на някаква диета, опитвайки се да отслабнат и също толкова често се опитват да скрият проблемните зони на тялото. За щастие има някои лесни и полезни трикове, които всяка дама може да използва.

дрехи за дебела жена

1. Тъмни цветове и акцент върху детайлите

Вероятно сте чували много пъти, че тъмните дрехи ви карат да изглеждате " по-слаби ". Това, разбира се, не означава, че трябва задължително да носите тъмни дрехи.Тум искаме просто да ви посъветваме да избягвате белите дрехи.Малко ви объркахме нали ?

Правилото тук е,че колкото по-ярки са цветовете на дрехите ви, толкова по-обемно ще изглеждате. Не е нужно обаче да се отказвате от цветните дрехи, които харесвате. Комбинирайки цветове, можете умело да скриете несъвършенствата си. Изберете дрехи с по-тъмни шарки по частите на тялото, които искате да скриете. Ако имате проблемна зона,като например корема си, тогава облечете риза с шарка на кръста. Можете също така да изберете риза, която се разширява надолу, така че ще подчертаете гърдите, а не корема.

Ако проблемната зона се намира на задните ви части, заложете на тъмни дънки или панталони с вертикални райета. Забравете за големите джобове или други щампи върху задните части, те само ще добавят още повече обем. Ако искате да скриете излишните килограми по бедрата си и да покажете прасците си, тогава полите до коляното са най-доброто решение.

2. Забравете за широките дрехи

Повечето хора с наднормено тегло правят грешката, като избират широки дрехи, за да скрият наднорменото си тегло.

Вярвате или не, широките дрехи всъщност не крият нищо, а само влошават нещата и в крайна сметка изглеждате нелепо и смешно. Вместо това изберете подходящи дрехи. Никога не купувайте дрехи, които не ви подхождат. Не си мислете, че ще изглеждате по-добре в по-малки дънки само защото сте успели да се вмъкнете в тях. Купете дрехи, които ви подхождат.

3. Якетата трябва да са най-добрият ви приятел

Якето е перфектен начин да скриете излишните килограми на кръста. Вталеното яке добавя чар и ви кара да изглеждате по-слаби и по-високи.

Препоръчваме ви да изберете вталено яке в тъмен цвят, с което можете да носите бяла риза. Якето перфектно ще скрие корема ви и освен това ще създаде привлекателна линия в областта на талията. Същото важи и за вталените ленени ризи, носете ги през топлите месеци,когато не е възможно да носите яке.

изправена походка

4.Задължително вървете правилно изправени

Тук искаме да вмъкнем нещо,което е малко встрани от облеклото.Много хора с наднормено тегло ходят прегърбени поради несигурност и се опитват да бъдат невидими, защото се опитват да скрият теглото си. Това е изключително неправилно,защото привлича погледите на хората,но не в добрият смисъл. Работете върху стойката си.

Веднага щом изправите гърба си и повдигнете брадичката си, ще изглеждате така, сякаш току-що сте загубили няколко килограма. Може да не звучи странно, но е истина. Самочувствието ви ще се увеличи и има голяма вероятност много хора да ви харесат.

грим за дебела жена

5. Коса и грим

Ако смятате, че косата и гримът ви нямат нищо общо с външния ви вид и най-вече с наднорменото ви тегло, грешите.

Най-грешното нещо, което можете да направите с косата си, е да се подстрижете късо. Единственото нещо, което тази прическа ще направи, е да изглеждате още по-закръглени. Вместо това оставете косата ви да порасне и си направете хубава прическа. Това ще удължи лицето ви и ще ви накара да изглеждате по-слаби. Избягвате къдриците - правите коси са единственият правилен избор.

Ако говорим за грима,то използвайте фон дьо тен, който е по-тъмен от вашят цвят на кожата. По този начин, нанесен по линията на челюстта, по-тъмният цвят на фон дьо тена ще направи линиите на лицето ви по-тънки. Нанесете върху кожата и тъмен руж,който започва от скулите към ъглите на устните и гледайте как килограмите изчезват от лицето ви.съвети за жени