Дали ми изневерява ?

мъжът ми ми изневерява

Повечето жени казват, че усещат със сърцето дали партньорът им изневерява. Ние разбрахме как да разпознаете изневярата, ако не притежавате способността да я усещате.

1. Говорете с приятелите си.

Говорете с приятелите си.Ако ви изневеряват,със сигурност ще бъдете последният човек от вашия кръг, който не знае за това. Всички останали ще гледат отстрани, ще мълчат и ще говорят зад гърба ви, чакайки, вие самите разберете, че вашият партньор не ви е верен.

Ако имате някакви подозрения, опитайте да говорите с приятелите си, споделете вашите притеснения. Може да не ви кажат истината, но поведението им ще ги издаде.

Между другото, възможно е и обратното - когато реагират толкова уверено, че всичко е наред вие ще се почувствате по-добре,затова че всичките ви страхове са били безпочвени.

Основното нещо е да не криете в себе си всичко. Ако сте прав, най-добре е да научите за това възможно най-рано. Ако грешите, няма нужда да губите време за този човек.

Време.

Ако ви се струва, че ви изневеряват, опитайте се да се сдържате и да не бягате при партньора си със своите подозрения на секундата.

Психологът д-р Райнхард установи, че ако човек попита друг човек дали го е излъгал или не, субектът е по-вероятно да каже истината, ако му бъде дадено време да помисли и да не настоява за незабавен отговор.

Просто казано, колкото повече време си давате да се справите със ситуацията, толкова по-голяма е вероятността правилно да прецените дали сте излъгани или не. Ако се опитате да разберете истината веднага, най-вероятно ще бъдете излъгани.

Думите

Психологът Джеймс Пенебекер откри, че когато човек се опитва да скрие истината от някого, той несъзнателно променя речника, който използва. Лъжецът намалява употребата на думи като „аз“, „мое“, „мисля“, „разбрах“, „но“, „освен“.

По този начин човекът, който ви лъже, се опитва да обезличава посланието си. Изглежда, че няма нищо общо с това. Той се опитва да се освободи от отговорността за говорене.

Освен това той се най-вероятно ще се опитва да направи изявленията си еднозначни, като не допуска друга гледна точка.

Вместо тези думи лъжецът използва по-агресивни думи като „врагове“, „мразя“, „гняв“. Това отново е несъзнателен опит да ви принуди да повярвате на лъжеца. Така че, ако подозирате партньора си в неверност, наблюдавайте дали езикът, с който той комуникира с вас, се е променил.

Глас

Между другото, дори промяна в тембъра на гласа може да издаде неверника. Установено е, че измененото ниво на тестостерон се повишава значително, което се отразява на гласа.

И самият човек, усещайки, че е започнал да звучи неестествено, се опитва да го поправи, което води до това, че той започва да звучи още по-странно.

Това се отнася не само за мъжете, но и за жените. Обърнете внимание на това как любимият ви говори с вас, особено що се отнася до връзката ви с него.

Агресия

Всички знаят, че промяната не е добра. И колкото и да се опитвате да оправдаете поведението си, колкото и да са тежки аргументите ви, все пак много добре разбирате, че именно вие грешите.

Всички тези чувства измъчват човека, който изневерява. Особено, ако го прави за първи път, като обикновено е осъждал другите, които са правили това. С течение на времето това води до факта, че за него,става по-важно да оправдае поведението си. И можете да го оправдаете само като обвините партньора, на когото изневерявате.

Това води до ситуация,в която предателят започва все повече да открива недостатъци на партньора и става все по-агресивен към него.

Ако чувствате, че партньорът ви е все по-недоволен от вас, възможно е въпросът да не е в конкретна ситуация, а в нещо по-сериозно.

Може би е време да бъдете честни.съвети за жени